Magazin > VIP
28 ogledov

Bieber ne pozna vseh kontinentov

Justin Bieber Flynet
Najstniški zevzdnik Justin Bieber je bil nedavno gost v pogovorni oddaji Davida Lettermana, kjer je dejal, da je potovanje po svetu najboljši del njegovega posla. Dodal je, da je bil že na skoraj vseh kontinentih, a jih kljub temu ni znal našteti.

Čeprav je Justina njegova glasba popeljala že na skoraj vse kontinente, 17-letni zvezdnik kljub temu ve natanko, na katere. Med nastopom v šovu Davida Lettermana je pogovor stekel ravno v to smer in Justin se je znašel v manjši zadregi, ko je prišlo do naštevanja kontinentov.

"Obožujem svoje delo, saj lahko potujem po vsem svetu. Mislim, da sem bil že na vseh celinah," se je pohvalil mladi glasbenik. Ob tem pa ga je gospod Letterman prosil, če mu jih našteje. "Azija, Severna Amerika, Južna Amerika," je naštel Justin, potem pa se je malce zaustavil in nadaljeval: "Afrika, Antarktika in Severni pol." Letterman se je ob tem nasmejal, nato pa mu je priskočil na pomoč. Justin se je medtem spomnil še na Avstralijo, na Evropo pa šele, ko mu je Letterman  omenil Francijo. "Vidiš, danes si se nekaj naučil," mu je dejal na koncu.

Komentarjev 3
  • matt5 16:03 26.november 2011.

    Slab vzled za mlade. Drugače pa večina ZDA-jovcev pozna samo svojo ožjo okolico-1000 km levo ,1000 km okoli...

  • Method 10:48 26.november 2011.

    Bieber mora ponoviti test očetovstva, Bieber pokazal roza spodnjice, Da te taksne teme zanimajo si star/a 12 let in imas povno steno posterjev na steni in dnevnik v katerem se Justin ime pojavlja vsaj 50x na stran druga varijanta ...prikaži več je pa da si star 20-40 let in si debil.Ma nebodo nehal s tem idiotom ker ciljajo na publiko starosti 10-13 let zgleda da jim je zelo pomembno da zurnal24 obiskujejo pubertetni otroci.

  • 1111 09:32 26.november 2011.

    ...ma nehajte s tem idiotom!