Magazin > VIP
55 ogledov

Bieberjevi fani hočejo ubiti Seleno

Selena je Justinove oboževalke razjezila, ker si je drznila iti na počitnice s s Žurnal24 main
Čeprav ni novost, da so oboževalci Justina Bieberja že lep čas negativno nastrojeni proti njegovi punci Seleni Gomez, pa so stvari zdaj postale veliko resnejše. Seleni namreč grozijo s smrtjo.

Po tem, ko so se v javnosti pojavile fotografije, kako si Selena in Justin na Havajih izmenjujeta nežnosti, mlada zvezdnica grožnje odtlej dobiva vsak dan. "Selena Gomez je nevarno blizu dolgi, počasni in bolni smrti," je na Twitterju zapisala neimenovana oboževalka, druga pa je dodala: "Ubila te bom ponoči v tvoji smrdljivi postelji."

 

Stvari niso boljše niti na Facebooku, kjer obstaja že kar nekaj skupin, ki pozivajo k sovraštvu Selene. Ena od njih se imenuje Sovražim Seleno, ker hodi z mojim fantom. Kljub temu pa obstaja tudi nekaj skupin, ki poskušajo pomiriti podivjane Bieberjeve oboževalke in jih pozivajo, naj mladi par pustijo pri miru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.