Magazin > VIP
67 ogledov

Big Brother: Prijatelj o Alenovih stotih ljubimkah

alma, alen Voyo
Big Brother. Alenov prijatelj Grega ne verjame, da je imel Alen več kot 100 ljubimk.

V letošnji sezoni Big Brotherja je Alen eden od tistih tekmovalcev, ki že od prvega dne dvigajo prah. Je dominanten in samozavest, zato je hitro naletel na nasprotovanje sotekmovalcev.
"Alen je takšen, kot je. Spremeniti ga ne moreš. Rad ima vedno prav, zato ga je težko prepričati v nasprotno. To je njegova šibka točka, sicer pa se mi zdi on super,“ je za Žurnal24 povedal Alenov prijatelj Grega, ki ga ne čudi, da se Erik in Alen ne razumeta najbolje, saj sta si preveč podobna. "Erika vse moti, vtika se v njegove stvari in Alen tega ne mara. Hoče imeti prav in če mu nekdo vedno nasprotuje, se z njim ne bo razumel.“

100 žensk?

Vsi tekmovalci so s sabo v hišo prinesli skrivnost. Alen trdi, da je spal z več kot 100 ženskami. Grega mu ne verjame ... "Precej dobro ga poznam in tega ne verjamem. Imel je nekaj deklet, a ne 100. Rad pretirava, mislim, da je tudi pri tej izjavi,“ je povedal in nam razkril, kako se Alen loteva osvajanja. "Do deklet ima ponavadi vedno isti pristop. Poskuša biti prijazen, ustrežljiv … Šarmer. Nekaterim je to všeč, drugim ni.“ Grega je še pripomnil, da se Alenu pozna, da v fitnesu več govori kot trenira …  "Rad pride v fitnes in uči dekleta, sam pa bolj malo trenira,“ je v šali izjavil.

V hiši Big Brother se je Alen najbolj zbližal z Almo. Naklonjenosti golobčka, ki ju loči 14 let,ne skrivata. Da pa je Alen Almi že po nekaj dnevih poznanstva rekel, da jo ima rad, se Gregu ne zdi "normalno“. "Mislim, da je to rekel malo prehitro in da za tem ne stoji veliko. Mu je pa všeč, a ga je po mojem sedaj že minilo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.