Magazin > VIP
664 ogledov

Big Brother: Tako čutno se je drgnila ob Marka

Mirela
1/4
Big Brother
Mirela in Marko sta do gledalcev šova Big Brother postala zelo velikodušna.

Mirela in Marko se ne skrivata več pod rjuhami in pred kamerami uprizarjata prave erotične šove. Včeraj je Mirela zajahala svojega žrebca in mu ponudila čutno masažo intimnega predela. Očitno 39-letnica misli resno, saj je za soboto, ko praznuje štirideseti rojstni dan, napovedala seks v živo in to brez rjuh.

Mirela je stanovalcem zabrusila, da je Marko njen fant in da se ji zato seks pred kamerami ne zdi nič spornega ter da je nanj zelo ponosna. Izdala je, da do sedaj še nista šla do konca, ker želi stopnjevati nivo poželenja in obljubila, da bodo vse zavore popustile na njen rojstni dan.

"A lahko gledamo, navijamo," jo je vprašal sostanovalec, Mirela pa mu je odgovorila: "Ne navijali ne boste, ker bova imela sobico za sebe."

Si res končno želi tega darila ali je vse le dobro načrtovana taktika za obstoj v šovu?

Komentarjev 6
  • alfi70 16:46 11.april 2016.

    Pa ne da dobita dodatek na pripravljenost ? res na bruhec mi gre 40.let bo stara pa se obnaša kot da še nikoli ni imela spolnih užitkov

  • antitrust 16:17 11.april 2016.

    Ta pa je potrebna kurbica

  • Majazmaja 12:48 11.april 2016.

    Vseeno je tako vedenje nesprejemljivo in zanj ni opravičila. Že če bi bila brez otrok, bi bilo nesprejemljivo, da neko bitje z zavestjo ne more kontrolirati svojega nagona pred kamero, ko ve, da jo spremlja javnost. Tako vedenje je značilno ...prikaži več npr. za opice - pojdi kdaj v živalski vrt in ni vrag, da ne bi videl enakega vzorca pri šimpanzih. In še nekaj: čeprav njena otroka ne gledata, si starejšega sošolci v šoli zelo grdo privoščijo. In verjemi, da otroci znajo biti zelo kruti. Predstavljaj si sebe v npr. 5. razredu, kako se tvoja mami daje dol pred celo Slovenijo! Se lahko vživiš v 11-letnega fantka?