Magazin > VIP
85 ogledov

"Bil bi nor, če ne bi spal s Kylie Minogue"

Jean-Claude Van Damme FameFlynet
Igralec Jean-Claude Van Damme je priznal, da je imel pred leti afero s pop pevko Kylie Minogue.

Jean-Claude Van Damme, ki trenutno promovira svoj novi film Plačanci 2, je pred kratkim priznal, da je imel z avstralsko zvezdnico Kylie Minogue kratko afero. Vse skupaj naj bi se dogajalo leta 1994, ko sta skupaj snemala film Ulični bojevnik. Jean-Claude se je sprva poskušal izogniti odgovoru, a je na koncu vseeno priznal, da sta imela s Kylie razmerje in da bi bil nor, če ne bi spal z njo. "Kdo vam je to rekel? No, vprašajte njo, ona ima boljši spomin, jaz pa sem star 51 let in v Plačancih 2 so me stalno udarjali v glavo. Ampak recimo, da se je to res zgodilo," je sprva dvoumno dejal igralec, nato pa nadaljeval: "Ok, ja. Zgodilo se je. Bila sva na Tajskem, ko sva imela afero, delila sva si sladke poljube in se čudovito ljubila."

O tem, da se je med zvezdnikoma nekaj kuhalo, so mediji prvič pisali leta 2007, a takrat nihče od njiju ni priznal afere. Osemnjast let kasneje pa je Jean-Claude končno potrdil govorice. "Bil bi nor, če ne bi spal z njo! Zelo dobro poznam Tajsko in takrat sem ji pokazal svojo Tajsko," je še hudomušno dodal igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.