Magazin > VIP
10987 ogledov

Bivši Kim Kardashian razkriva bizarne podrobnosti iz njune spalnice

kim kardashian
Če je med spolnim odnosom "zašvicala“, je starleta prekinila vročo akcijo.

Nekdanji ljubimec Kim Kardashian, Ray J, je že dve leti poročen in ponosni očka hčerke, a kljub temu še vedno javno razpravlja o svoji nekdanji zvezi s starleto.

Leta 2007 je v javnost prišel njun vroči video, o katerem 37-letnik, ki je bil s Kardashianovo v zvezi tri leta, očitno še vedno pogosto premišljuje.

ray j | Avtor: Profimedia Profimedia


Kim je po njegovih besedah obsedena s svojim videzom, tudi med seksom. "S Kim sva se zelo zabavala. Imela sva prave maratone. Nerada pa se je znojila. Če se je, je prekinila spolni odnos in šla popravit svoj make up,“ pravi Ray J, ki tudi trdi, da je imela njegova bivša kovček, ki je bil poln vročih igračk. Kimin bivši tudi trdi, da je lepotica za tangice na leto zapravila 100 tisoč dolarjev …

Kim, mamica treh otrok, se je na njegove besede odzvala. Pravi, da je Ray J patološki lažnivec in da se ji zdijo njegove izjave smešne.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice