Magazin > Film & Glasba & TV
371 ogledov

Blaž Jarc prevzema vodenje informativnega programa Planet TV

Blaž Jarc Planet TV
Mesto Tomaža Peroviča na Planet TV bo prevzel Blaž Jarc.

Pretekli mesec smo poročali, da glavni urednik informativnega programa Tomaž Perovič zapušča Planet TV. Z novim letom njegovo mesto prevzema Blaž Jarc, ki je bil do zdaj voditelj in novinar informativnega programa Danes. Jarca je na Planet TV povabil nekdanji odgovorni urednik informativnega programa Bojan Traven, pred tem pa je delal kot novinar v oddaji Svet na Kanalu A.

"Mesto glavnega urednika informativnega programa Planet TV z današnjim dnem prevzema Blaž Jarc. Blaž Jarc dobro pozna ustroj in delovanje naše televizije in bo tako lahko učinkovito pomagal pri nadaljnjem razvoju informativnega programa in krepitvi kredibilnosti naših informativnih oddaj," so sporočili iz Planeta.

V uradnem sporočilu za medije pa so se Peroviču zahvalili za dolgoletno sodelovanje: "Na Planet TV smo se sporazumeli, da zaključimo sodelovanje z dosedanjim urednikom Tomažem Perovičem. Informativni program je vodil dve leti, informativna oddaja Planet Danes pa je v tem času okrepila svoj položaj in postala širše prepoznavna. Tomažu se za vloženo energijo in bogate izkušnje, ki jih je delil s sodelavci, iskreno zahvaljujemo.“

Komentarjev 3
  • glicinija 23:03 03.januar 2017.

    še vedno so boljši od pop in rtv

  • allstarr111 12:48 03.januar 2017.

    kva pa če neb noben prevzel in kr lepo zaprejo vse skup, sej tko nima smisla, programa ubenga tko da je samo še en nepotreben kanal na slo prostoru.

  • tecumseh_1975 12:46 03.januar 2017.

    vedno znova me preseneti uporabnost besede "sporazumen" v povezavi z odpovedjo.