Magazin > VIP
36096 ogledov

Bogat ljubimec: Toliko tisočakov je stal nakit, ki ga je dobila Mirela

Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar osebni arhiv
Darilo, dano od srca.

Mirela Lapanović | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Mirela Lapanović, ki s svojim novim izbrancem Dejanom Popovićem - Tigrom trenutno živi v Beogradu, je dobila prav posebno darilo. Njen novi partner, za katerega Mirela pravi, da je eden najbolj uspešnih srbskih poslovnežev, ji je podaril verižico z diamantnim obeskom v obliki srca.

Darilo je, kot je za naš medij povedala, vredno kar 10 tisoč evrov. "To je darilo, ki me je prvič v življenju pustilo brez besed. Nisem vedela, kaj naj rečem,“ je za Žurnal24 povedala Mirela. Da je verižica res vredno 10 tisoč evrov ji je s certifikatom potrdil njen dragi, nam je zaupala.

Komentarjev 21
  • gardino 15:37 04.oktober 2017.

    Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje. Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo vaših dolgov? Tu smo, da vam pomagamo, da bi našli ustrezno rešitev za vaše težave. Tako nudimo posojila zainteresiranim posameznikom ...prikaži več z nizkimi obrestnimi merami od 3% do 3,5%. WhatsApp: +330675086165 davidlarsonfinance@gmail.com davidlarsonfinance@gmail.com

  • miki1234 08:07 04.oktober 2017.

    Tole ne zgleda vredno 10 čukov, ampak bolj kakih 200€ s turške tržnice. Pa tudi sicer na certifikatih ne piše cena ampak je le potrjena verodostojnost materialov in proizvodnje. Verjetno ji je pokazal račun od česa drugega :)

  • smejka 16:11 03.oktober 2017.

    Dragica50. o tej baburi pišejo vsi, ne zgolj Žurnal.In očitno vam odgovarja, sicer ne bi brali in komentirali.Po komentarju sodeč veste vse o njej in lahko predvidevate.Poskrbljeno bo za vas, brez skrbi.

Sorodne novice