Magazin > VIP
3622 ogledov

Bradyjevo izjavo razumejo kot klofuto Gisele Bündchen

tom brady, gisele bündchen Profimedia
Zakon se je končal, ker se ni želel odpovedati karieri.

V začetku oktobra je odjeknila ves, da se po 13 letih zakonske sreče ločujeta manekenka Gisele Bündchen in igralec ameriškega nogometa Tom Brady. Par ima tri otroke.

45-letni Brady, sedemkratni prvak Super Bowla, je letos napovedal svojo upokojitev, nekaj tednov kasneje pa si je premislil. Bündchen nad tem ni bila navdušena, kar je tudi javno povedala. "Razumljivo, da me skrbi, to je zelo nasilen šport, imam otroke in rada bi, da bi bil bolj prisoten," je dejala.

Da ni izpolnil obljube, je tudi razlog za ločitev, a Brady kljub izgubi družine svoje odločitve ne obžaluje. "Nič, ne. Zagotovo ne," je odgovoril na vprašanje, ali obžaluje vrnitev v profesionalni šport, in razložil, da se je vrnil, ker si želi tekmovati. Dejal je tudi, da se bo v službi osredotočal na službo, ko bo doma, pa na prioritete svoje družine. "Tako se obnašajo profesionalci," je dodal. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.