Magazin > VIP
42 ogledov

Brat priznal spolno zlorabo

Mo'Nique Žurnal24 main
Brat z oskarjem nagrajene igralke Mo'Nique se je opravičil, ker jo je spolno zlorabljal, ko je bila še otrok.

Brat igralke Mo'Nique, ki si je letos za vlogo v filmu Dragocena prislužila oskarja za najboljšo stransko vlogo, se je opravičil za spolno zlorabo svoje sestre, ko je imela sedem let. Gerald Imes je spregovoril o svojih napadih, ki so trajali kar dve leti, in sestro prosil odpuščanja. V oddaji Oprah Show je dejal: "Oprosti mi, Mo'Nique, oprosti."

"Izdal sem zaupanje vseh, izdal sem tvoje zaupanje. Uničil sem najino vez," je še dodal Imes. Povedal je, da je sestro večinoma zlorabljal med tem, ko je mislil, da je spala. Sestro je začel zlorabljati, ko je bil star 13 let, razloge in opravičila pa prelaga na alkohol in droge, ki jih je začel uživati že kot otrok. K drogam se je zatekel po tem, ko je bil zlorabljen tudi sam. "Kokain, heroin in alkohol sem začel uživati pri 11 letih. Jemal sem jih zato, da sem skril svojo bolečino, svoje strahove. Droge so mi dovolile, da sem prizadel svojo sestro," je dejal Imes.

Obnovil bi vez

Kasneje je Imes dobil 12 let zaporne kazni zaradi zlorabe nekega drugega dekleta. Zdaj pa si obupno želi popraviti svoje razmerje s sestro Mo'Nique. "Le upam lahko, da je z današnjim priznanjem še kaj možnosti, da se zbližava kot brat in sestra. Razumem tvojo bolečino. Resnično mislim, da jo morava deliti in skupaj preboleti," je dejal igralkin brat.

Poimenovala ga je Pošast

Leta 2008 je Mo'Nique spregovorila o tem, kako ji je pošastni brat, kot ga je poimenovala sama, pomagal pri vživljanju v vlogo za film Dragocena, kjer igra brezposelno žensko, ki duševno, telesno in spolno zlorablja svojo 16-letno hčer. Takrat je razkrila, da jo je zlorabljal starejši brat. "Ko sem se z njim soočila ali povedala staršem, je dejal, da lažem. In nihče ni naredil ničesar," je povedala Mo'Nique. "Brat je bil zame pošast," je takrat dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.