Magazin > VIP
19 ogledov

Britney smrdi kot vreča smeti

Britney Spears Jason Trawick Žurnal24 main
Nenavadne življenjske navade, zaradi katerih Britney Spears smrdi kot vreča smeti, so pevko postavile pred velik ultimat – umivanje in sveža oblačila ali pa bo ostala brez svojega fanta.

Zadnje tedne je pop zvezdnici Britney Spears povsem vseeno za svoj videz, saj si redko umiva lase, ista oblačila pa nosi tudi po nekaj dni skupaj. Prav zato se njen fant Jason Trawick z njo ne želi kazati v javnosti in jo opozarja, da jo bo zaradi smradu še zapustil. 

"Britney ni tip človeka, ki bi uporabljal dišeče losjone," je razkril vir blizu pevke. "Sovraži si umivati lase, zato velikokrat smrdijo po kislem. Včasih le zgrabi obleko in jo nosi dva ali tri dni v tednu. Pred kratkim je bila že tretji dan v isti obleki, zato Jason ni hotel zapustiti hiše, dokler ne obleče kaj drugega. K sreči jih zdaj redno menja, saj ve, da ni bolj sramotnega razloga za konec razmerja."

Tudi Britneyjini prijatelji pravijo, da zvezdnica nikoli ni veliko dala na svoj videz. "To je navadna lenoba. Tako je bilo tudi, ko je bila poročena s Kevinom Federlinom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.