Magazin > VIP
9434 ogledov

Brooklyn Beckham razburil s posnetkom zaročenke: "Nagnusno je"

brooklyn beckham Instagram
Sta šla predaleč?

Šefico dobrodelne organizacije, ki pomaga žrtvam družinskega nasilja, KWRO Women's Right's Organisation, Dianno Nammi, je zmotila fotografija, ki jo je zaročenka najstarejšega sina Victorie in Davida Beckhama objavila na Instagramu.

Brooklyn Beckham lepo Nicolo na posnetku namreč drži za vrat. "Nagnusna fotografija. Mislim, da se iz resnih stvari ne bi smeli norčevati,“ je izjavila Nammi in dodala, da bi moral Instagram to fotografijo nemudoma umakniti. "To je pomembno. Organizacije, kot je naša, so videle veliko žensk, ki so bile žrtve družinskega nasilja, prisilnih porok – zadavili so jih člani družine; možje, partnerji in fantje so jih umorili. Govorimo o resničnem življenju. Četudi gre za šalo … Menim, da je nagnusna in da bi morala biti fotografija umaknjena z Instagrama. Star je 21 let in dovolj zrel, da se zaveda, da gre za resno stvar. Za to nevarno sporočilo bi se moral javno opravičiti,“ še pravi Nammi.

Poleg Nammi so bili ogorčeni tudi nekateri Brooklynovi sledilci, ki pravijo, da je slavni sin že večkrat objavljal posnetke, na katerih svoja dekleta drži za vrat. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.