Magazin > VIP
25 ogledov

Brown spregovoril o usodni noči

Chris Brown FameFlynet
Chris Brown je prvič spregovoril o noči, ko je pretepel Rihanno.

Glasbenik Chris Brown je pred štirimi leti šokiral javnost, ko je do neprepoznavnosti pretepel svoje dekle, pevko Rihanno. Ta je o incidentu javno govorila že lani, in sicer v oddaji Oprah Winfrey, Brown pa je o pretepu prvič spregovoril pred nekaj dnevi. "Včasih se s tistim, ki ga ljubiš, prepiraš. Izrečeš besede in zadeve se odvijejo," je za The Mirror izjavil Brown in dodal, da dogodek močno obžaluje. Pevec se je v pogovoru tudi pohvalil, da mu je kljub preliti krvi spet uspelo osvojiti Rihannino srce. "Ljubi me. Kaj naj rečem? Oproščeno mi je. Za to sem trdo delal."

To, kar si o njem in Rihanni, ki ga je spustila nazaj v svojo posteljo, misli javnost, pa ga ne zanima več. "Ljudje me napadajo in kritizirajo. To se dogaja ves čas. Ne poznajo me, ne poznajo naju. To me ne moti več. Lahko naju kritizirajo, čeprav o naju ne vedo nič."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.