Magazin > VIP
30 ogledov

Bulič se razburja nad Facebookom

Dragan Bulič Mediaspeed.net
Draganu Buliču že nekaj dni nagaja Facebook. Legendarni glasbeni urednik sumi, da so mu vsiljivci vdrli v profil, a ni prepričan.

"Nekdo iz FB mi pravkar sporoča: Dobili smo namig, da ste poslali prošnjo za prijateljstvo ljudem, ki jih ne poznate, zato boste kaznovani in 30 dni ne boste dobili nobenega novega namiga za prijatelja! Če pa ste se slučajo zmotili, nas obvestite!!! Halo, pa ti ljudje sploh vedo s kom imajo opravka," je pred nekaj dnevi na svojem Facebook profilu besno zapisal Dragan Bulič, ob tem pa dodal: "Jaz sem potrjeval te, ki so mene prosili, da bi bili radi moji prijatelji ali prijateljice. Priznam, ne poznam jih, ampak nekatera dekleta so bila res mična in vredna greha. In zdaj naj jim odgovorm, da se ne moremo dopisovati, ker se ne poznamo. Ob vseh možnih pedofilskih grešnikih sem sedaj jaz tretiran kot največji lopov. Če ne bi rabil FB zaradi moje FB foto galerije, bi jim lepo napisal: Fantički, f... off!"

Čez en dan pa je sledil še naslednji zapis: "Tik predno odidem, pride še dopis M. M., ki pravi, da ji je všeč moja objava na zidu. Hočem odpreti ta zid, ker bi rad videl, kaj neki ji je tako všeč in glej čudo! Tam piše: Zahtevana stran ne obstaja. Nekateri spletni naslovi so občutljivi na velikost pisave. Spodaj pa: Vrni se domov.!!!!!!!!In medtem kot to pišem, mi naslovna stran pleše gor in dol in zato bom spet dodal: Dragi moji pri FB, pa ne me j....!!!"

Ga nadzira Veliki brat?

Bulič nam je dejal, da se z njegovim Facebook profilom res dogaja nekaj čudnega, ter da sam še vedno ni odkril razloga. "Ne vem, zakaj se to dogaja. Rad bi videl tistega, ki s tem razpolaga, ker ne vidim smisla v tem. Ne vem, če mi je kdo vdrl, so mi pa nekateri prijatelji sporočili, da se je tudi njim že to dogajalo," pravi Bulič, ki možnosti, da mu je kdo vdrl v profil, ne izključuje. A kljub temu je v vsej stvari našel kanček humorja: "Očitno ima Facebook Velikega brata, ki budno spremlja vse dogajanje (smeh). Ne vem, premalo sem pameten."

Gospod Bulič je sicer zelo aktiven na Facebooku in pridno ter redno kominicira s svojimi oboževalci, zato upa, da bo teh težav čim prej konec.

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:52 09.maj 2012.

    Men se pa to ne dogaja,sej tega dreka od FB ne uporabljam in ga tud v bodoče ne mislm!

  • erikkk 11:55 05.maj 2012.

    Zamenjat geslo ... pa če potem ne bo miru ... se pol tako zasigurno ve da se igrajo s tvojim profilom administratorji FB in ne nekdo ki bi ti vdrl ...

  • Pepi 10:53 05.maj 2012.

    Hahahah,Dragan,ne se jezit,stres je huda stvar,se pa meni isto dogaja,vsaj enkat na dva meseca me blokirajo za 30 dni hahahah,tko,da sem se že navadla,saj,da bi kaj pametnega pogruntal,to ne-hahaha,al pa ,da bi stvar pravilno prevedli???,mogoče dodal kej bolj uporabnega kot ...prikaži več en kup VŠEČKOV,hahaha,ampak sej pravim,ne se jezit