Magazin > VIP
28 ogledov

Butler bi se kmalu utopil

Gerard Butler Flynet
Gerard Butler se je med snemanjem prizora tako hudo poškodoval, da je moral v bolnišnico.

Igralec snema film Of Men and Mavericks, ki govori o tragični usodi mladega deskarja na valovih Jaya Moriartyja. Vse poletje je 42-letni Butler pridno vadil surfanje, da bi lahko vse kaskaderske prizore posnel sam. Prav takšen prizor pa bi ga skoraj stal življenja.

Butler v filmu igra surfarja Ricka Hensona. Ko je snemal prizor v vodi, ga je zadel ogromen val in ga potisnil pod vodo. Pod gladino je ostal kar lep čas, saj ga reševalci v razburkani vodi niso takoj našli. "Butlerja so zadeli najmanj štirje valovi. Preden so ga potegnili iz vode, ga je vrglo še v čeri," je povedal očividec in dodal, da je igralec, ko je bil spet na suhem, nemo strmel v daljavo. "Tako gledajo surfarji, ki so bili predolgo pod vodo oziroma blizu smrti."

Butler je v bolnišnici ostal čez noč, več o njegovem zdravstvenem stanju pa za zdaj še ni znano.

Nesreča se je zgodila na istem mestu, kjer je pred osmimi meseci umrl 35-letni deskar Sion Milosky. Tudi njega je pod svojo težo pokopal val.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.