Magazin > VIP
5910 ogledov

Celine Dion: Novi posnetki pevke šokirajo

celine dion Profimedia
Na srečo šokirajo na pozitiven način ...

Kanadska pevka Celine Dion je decembra 2022 razkrila, da trpi za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti (sindrom Moersch-Woltman). Za bolezen je značilna togost mišic trupa in udov ter povečana občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska, kar lahko sproži mišične krče. Motnjo pogosto napačno diagnosticirajo kot Parkinsonovo bolezen, multiplo sklerozo, fibromialgijo, psihosomatsko bolezen ali anksioznost in fobijo.

Pevkina sestra je pred časom povedala, da se je zvezdničino stanje poslabšalo. Dejala je celo, da je Celine izgubila nadzor nad mišicami. Vsi, ki so pred nekaj dnevi obiskali NHL tekmo med New Yorkom in Bostonom, bi vam znali povedati, da je pevkina sestra očitno malo pretiravala. Zvezdnica se je tekme udeležila s 13-letnima sinovoma in veselo plesala in prepevala, ko se je po zvočnikih zaslišala pesem skupine Bon Jovi Livin' on a Prayer. Več kot očitno izjemno dobre volje je obiskovalcem pošiljala poljubčke in se veselila s svojima otrokoma.

Pred tekmo pa je Celine igralce obiskala v slačilnici in jim na zabaven način sporočila, kdo bo smel prvi na led. 

 

Celine Dion showed how much she still loves life

During an NHL match, Celine Dion was spotted in the audience with her children, as well as singing and enjoying the music with a passion.

Objavil/a Rosa + dne Petek, 22. marec 2024
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.