Magazin > VIP
22 ogledov

Chastity bo postala moški

Od lezbijke do moškega – Chastity je prehodila trnovo pot. Žurnal24 main
Lezbična hčerka pevke Cher, Chastity Bono, se je odločila, da ne bo več ženska.

Aktivistka Chastity Bono, edini otrok pevke Cher in pokojnega Sonnyja Bona, se je odločila za spremembo spola. Za to se je odločila marca, ko je dopolnila štirideset let, odslej pa bo živela kot moški Chaz. Še vedno pa ni jasno, kaj točno pomeni njeno življenje kot moški – ali se bo po moško oblačila, si bo spremenila ime na dokumentih, jemala hormone ali se bo dejanko odločila za spremembo spola z operacijo.

Novinarka, odvetnica in glasbenica naj bi bila še v začetni stopnji spreminjanja spola. "Ja, res je – Chaz se je po mnogih letih premisleka pogumno odločil, da bo spoštoval svojo pravo identiteto," je povedal njen predstavnik Howard Bragman. "Ponosen je na svojo odločitev in hvaležen za podporo in spoštovanje, ki ju je dobil od svojih najbližjih. Chaz upa, da bo njegova preobrazba utrla svojo pot v srca mnogih."

Cher je znorela
Ko je Chastity staršem leta 1987 prvič povedala, da je lezbijka, je bila njena mama Cher čisto iz sebe. "Ponorela sem. Vedno sem si mislila, da se bo poročila in imela otroke," je povedala. Čeprav so bili takrat istospolno usmerjeni ljudje blizu Cher, je svojo hčerko spodila iz manhattanskega stanovanja. Kasneje v življenju se je Chastity nemalokrat srečala s težavami pri priznavanju svoje spolne usmerjenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.