Magazin > VIP
46 ogledov

Čivava Iris Mulej ima svoj Facebook profil

Iris Mulej
1/7
Facebook
Iris Mulej je svojemu kužku Tigerju Winstonu pasme čivava ustvarila profil na Facebooku, na katerem ima že 97 prijateljev.

"Starša" male čivave Tigerja Winstona, manekenka Iris Mulej in njen partner, fotograf Črt Slavec, sta svojemu ljubljenčku ustvarila profil na Facebooku. Lepotička, ki ima zelo rada živali, in njen Črt sta se za to odločila, ker imata "ogromno njegovih lepih slik", ki sta jih želela deliti z drugimi. To se ji sicer ne zdi nič nenavadnega, saj pravi: "Veliko ljudi, ki imajo radi svoje živali, jim naredi profil. To je tako, kot bi otroku naredil svoj družinski album." Tako sta na njegovem odprtem profilu objavila številne slike ter druge zanimivosti, Iris pa namerava na njegovem zidu objavljati še druge zadeve, povezane z živalmi, kot je denimo tudi mučenje živali.

S Tyevega profila tako izvemo, da se je skotil 19. marca v Miamiju na Floridi, njegovo stalno prebivališče pa je v Kranju, kjer živi s svojo "mamo“ in "očetom“, Iris in Črtom. Tiger, ki je trenutno v "zapletenem" razmerju, se je opredelil kot mesojedec, njegov priljubljeni citat pa je nič kaj presenetljivo "How!!". Poleg tega mali kosmatinček očitno rad posluša Snoop Dogga.

Kuža ima sicer veliko pasjih in mačjih prijateljev, po novem pa tudi Facebook prijateljev, kar 97, med katerimi so se znašli tudi glasbenik Frenk Nova, nekdanja Miss Universe Mirela Korać, voditeljica Neža Marolt ter manekenka Nataša Dobelšek, ki je na njegov zid zapisala: "Ej, Tiger, pa mami in oči :) zakon profil ! Čestitke, lubčka vsem, papa ***."

Iris ima Tigra že nekaj let, iz Amerike pa ga je pripeljala, ko je bila še v zvezi z Juretom Zorčičem, s katerim sta še vedno v dobrih odnosih, zato jima, če s Črtom potrebujeta varstvo za malega kužka, tudi priskoči na pomoč, nam je povedala Iris.

Komentarjev 2
  • d 08:26 29.julij 2011.

    Naj se jih nekdo že usmili, te reveže, ki nimajo pametnejšega dela kot odpirat za svoje domače živali facebook profile ... revčki bogi, preveč berete ameriški rumeni tistk ...

  • 1111 08:14 29.julij 2011.

    ...bolano!!!