Magazin > VIP
37 ogledov

Clooney je ni zadovoljil že več mesecev

George Clooney, Stacy Keibler FameFlynet
Novica o razhodu Georgea Clooneyja in Stacy Keibler ni bila ravno presenečenje, saj je med njima škripalo že mesece. Zdaj pa na dan prihaja še več podrobnosti o njunem razhodu.

Kot poroča ameriška revija Us Weekly, so se prvi znaki težav najprej pokazali v postelji. "Seksala nista že več mesecev. On je bil ves čas v Evropi, ona pa v Los Angelesu in dolgo se sploh nista videla. Nekaterim dekletom bi bilo to dovolj in bi bile vesele, če bi se lahko le pohvalile z njim, a njej to ni bilo dovolj," je izdal vir in dodal: "Vedela je, da se noče poročiti, a vedno je nekako sanjarila o tem, da bi se vseeno vezal. Žal se ni izšlo tako."

Kot je še znano, se je za konec zveze odločila Stacy, eden od razlogov pa je bil tudi ta, da si je ona v bližnji prihodnosti želela ustvariti družino, George pa ne. Zdaj je v javnost prišla še informacija, da je z njim prekinila po telefonu, ko ji je sporočil, da bo v Evropi ostal še pet mesecev. "Med pogovorom sta oba dojela, da razmerje ne bo preživelo, če se ne bosta videvala," je za ameriški spletni portal TMZ povedal vir. George naj bi Stacyjino odločitev sprejel kot kavalir. "Bil je zelo spoštljiv, spomnil jo je, da sta bila pred zvezo dobra prijatelja in to si želi ostati še naprej," je še zaključil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.