Magazin > VIP
515 ogledov

Cosbyjeva žena: "Zasluži si ta pekel"

bill cosby, žena Profimedias
Camille Cosby je soprogu, ki mu očitajo več posilstev, doslej zvesto stala ob strani. Bo tako tudi ostalo?

Vir je New York Post povedal, da je žena Billa Cosbyja, zoper katerega je bila zaradi spolnega napada vložena obtožnica, "besna" in da se počuti "osramočeno".

Camille, ki je z igralcem že več kot 50 let poročena in mu je rodila pet otrok, si tega, kar se trenutno dogaja, res ni zaslužila.

V medijih je namreč v zadnjih mesecih skorajda vsak dan kakšna vest o njenem soprogu, ki naj bi omamil in posilil več žensk. 71-letnica je Billu doslej ves čas zvesto stala ob strani in se smehljala v kamero, a tega je sedaj očitno konec. "Moj mož si zapora ne zasluži, si pa zasluži ta pekel, ki ga trenutno prestaja, čeprav se pretvarja, kot da ne obstaja,“ naj bi povedala pred prijatelji.

Camille naj bi za moževo nezvestobo vedela, ni pa želela, da ta informacija pride v javnost. Po besedah vira Camille noče pričati, a ne zato, ker želi moža obvarovati, temveč zato, ker jo je zelo sram.

Komentarjev 3
  • Polly ß 16:30 07.januar 2016.

    Saj ni sigurno, da je to počel.Velikokrat si ženske tudi izmislijo, da potem obogatijo na račun izmišljotin.Denar pa sigurno ima.Sicer pa, kaj nas briga, vsak se naj za sebe zanima, ali ne?

  • h3o 17:26 05.januar 2016.

    raje grem u zapor kot pa da mam doma 20 let tečno babo!

  • marabunta 13:08 05.januar 2016.

    če je vedela, kaj ta pujs počne, je enaka kot on...