Magazin > VIP
27 ogledov

Cowellova zapeljala svojega učitelja

Simon Cowell FameFlynet
Ženska, ki je zanosila s televizijskim mogotcem Simonom Cowellom, polni časopisne strani.

Lauren Silverman prejšnji mesec še nihče ni poznal, zdaj pa spada med ljudi, o katerih se ta hip največ piše. Je namreč ženska, ki je prevarala svojega moža, in to z njegovim prijateljem, ki ga pozna ves svet. Gre za Simona Cowella, ki je 36-letnico celo oplodil. Nehote …

Številni pravijo, da si Lauren slave želi že od malih nog. "Že od nekdaj je želela, da se o njej govori. Če je na šoli izbruhnil škandal, je bila vanj vpletena Lauren. Govorila je, da bo nekoč slavna,“ je povedal njen nekdanji sošolec in dodal, da je že zgodaj vedela, kaj hoče, in da je bila že kot najstnica zelo seksi. Njeni lepoti se ni mogel upreti niti njen učitelj, ki je imel s takrat 16-letno Lauren afero. 26-letnega učitelja so odpustili, Lauren pa prestavili na drugo šolo. Ta je sicer takrat ljubimkala še z nekim drugim veliko starejšim moškim. "Lauren smo klicali kraljeva cipa,“ se sošolke še spomina neimenovani vir.

Njen bivši fant Charlie Ans pa je povedal, da je Lauren nekoč gola zbežala skozi okno. Med seksom pod prho je golobčka namreč ujela Charliejeva teta. 

Pri 24 letih je Lauren spoznala svojega moža, bogatega nepremičninarja Andrewa Silvermana. Njegova družina je ves čas menila, da ga je vzela le zaradi denarja. Lepotička namreč še nikoli v svojem življenju ni delala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.