Magazin > VIP
18663 ogledov

Damjan Murko v jok, izbruh posnele kamere

damjan murko Planet TV
Takšnega čustvenega izbruha od Damjana Murka ni pričakoval nihče.

Pretekli teden so v oddaji Riba, raca, rak kuhali Kataya, Miha Hercog, nekdanja tekmovalca Exatlona Franko in Andreja ter pevec Damjan Murko. Slednji je kuhal v petek in poskrbel za solze smeha ... Jokal pa je tudi sam, potem ko ga je Franko vprašal, kaj mu pomeni družina in kako družinske obveznosti usklajuje s kariero, ki cveti. "Družina je osnovna celica mojega normalnega delovanja," je povedal in zajokal. "Moram priznati, da sem v zadnjem času zaradi obilice dela redko z otrokom in z ženo. Moj sin je učlovečenje tega, kar sem jaz. To je moj človek, to je človek moje krvi. Je človeček zase, ki ga ne izpostavljam, ga v medijih ne razkazujem. Ga pokažem, ne skrivam ga, logično, saj sem normalen in ponosen starš," je razložil v kamero, pred svojimi gosti pa nadaljeval: "Skratka, družina je zame celica vsega. Kaj ti pomeni življenje in zakaj si bil poslan na Zemljo ... v prvi vrsti zato, da sem oče, v drugi vrsti pa, da sem umetnik in zabavam ljudi."

Murko je ob tej priložnosti razkril, da ima ob sobotah in nedeljah tudi po sedem nastopov, zaradi česar je včasih fizično in psihično "izpraznjen". To lahko vodi v čustveni zlom, je še dodal in povedal, da je lepo vedeti, da te nekdo, ne glede na to, kaj se zgodi, čaka.

Komentarjev 8
  • Kmodri 23:56 19.junij 2023.

    Narcis, da mu ni para!

  • jakec1575 19:50 19.junij 2023.

    murkota vsi vabijo na poroke, rojstne dneve za maskoto. tip je našel nišo in dobro živi. meni je ogaben v vsem kar počne but it is a free country.

  • Boschtjan Zupanchich 15:25 19.junij 2023.

    PA KATERI ANTISLOVENEC MI TEGA MRTVODUŠNEGA POMEHKUŽENCA OMENJA !!! ??? !!!