Magazin > VIP
7432 ogledov

Tako vrhunsko že dolgo niso nikogar nategnili

stadion Lužniki SP 2018
1/4
Angleškega nogometnega zvezdnika je neategnil prijatelj, TV voditelj James Corden.

Voditelj pogovorne oddaje Večerni šov z Jamesom Cordnom je v ponedeljkovi oddaji predvajal video posnetek, na katerem z ekipo za nos potegne Davida Beckhama.

Več kot dva meseca se je z ekipo pripravljal na potegavščino, ki je vrhunsko uspela.

Beckham je pred kratkim obiskal Los Angeles, da bi pred stadionom odkril svoj kip, s katerim so se nekdanjemu članu ekipe ameriške lige želeli posvetiti v moštvu Los Angeles Galaxy.

Ko je Corden izvedel, da si bo Beckham ogledal še pred slavnostnim dogodkom, se je z ekipo lotil načrtovanja potegavščine.

Izdelali so Beckhamov kip, ki mu ni bil nič kaj podoben: z veliko brado, veliko zadnjico in 'divjimi' očmi.

Beckhamov odziv, ko je zagledal kip, je neprecenljiv.

"Malce drugačen je, kot ko sem ga prvič videl," je bil sprva prijazen zvezdnik, nato pa nadaljeval: "Prav nič mi ni podoben, poglejte brado ali pa oči. Še najbolje so videti lasje. Tega ne moremo postaviti pred stadion. Poglejte te roke, no!"

Kmalu po tem 'uslužbenec' z viličarjem po nesreči prevrne kip, ki se raztrešči. Iz ozadja pa priteče Corden, ki Beckhamu predstavi svoj 'zlobni' načrt.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.