Magazin > VIP
15227 ogledov

Dediča znane nemške dinastije našli mrtvega

nagrobne sveče Facebook
38-letnika so našli v hotelu v Švici.

Nemška dinastija Schuler-Voith žaluje za 38-letnim Philippom Schulerjem-Voithom, sinom podjetnika Roberta Schulerja-Voitha in njegove žene Brigitte, znane zbirateljice umetnin.

Philippa so našli v luksuznem hotelu v Zürichu, in to že 10. januarja. Vzrok smrti javnosti še vedno ni znan. 

Državno tožilstvo v Zürichu je za časnik Bild potrdilo prezgodnjo smrt 38-letnika in dodalo: "Kot običajno pri takih dogodkih državno tožilstvo skupaj s policijo preiskuje okoliščine smrti." Zaenkrat niti starši niti bližnji zaupniki izgube Philippa niso javno komentirali. Prijatelji 38-letnika so za Bild povedali le, da je užival v luksuzu, a se je pred kratkim nekoliko umiril. Njegova smrt je bila za vse popoln šok.

Družina, ki izhaja iz Münchna in spada med najbogatejše družine Nemčije, si je v preteklih letih z gospodinjskimi aparati Leifheit in kovinsko stiskalnico Schuler nabrala premoženje v višini ene milijarde evrov. Po izstopu iz koncerna Leifheita leta 2015 naj bi družina za delnice podjetja prejela še dodatnih okoli 124 milijonov evrov. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.