Magazin > VIP
23 ogledov

Demi se je hotela znebiti hrane

Demi pravi, da je med dvomesečnim zdravljenjem končno našla mir. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Potem ko je lanskega novembra morala zaradi motenj hranjenja oditi na zdravljenje, je najstniška zvezdnica Demi Lovato o tem zdaj končno spregovorila javno.

Igralka in pevka Demi Lovato je za ameriško revijo Seventeen končno spregovorila o motnjah prehranjevanja, s čimer se po njenih besedah bori že vse življenje. "Mislim, da v mojem življenju nikoli ne bo minil dan, ko ne bom pomislila na hrano ali na svoje telo," priznava. "A naučila sem se živeti s tem."

 

Osemnajstletna zvezdnica je kliniko za zdravljenje, v kateri je preživela dva meseca, zapustila januarja. Pravi, da je končno našla mir. "Puščam si veliko svobode, predvsem pa sem veliko bolj mirna. Bili pa so časi, ko sem se na vsak način hotela znebiti večerje."

 

Ob tem je še pojasnila, da je svojo zgodbo razkrila zaradi mladih deklet, ki se borijo z enakimi težavami kot ona. "Če preživljate težko obdobje, se obrnite na družino in prijatelje. Ne počnite neumnosti," svetuje Demi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.