Magazin > VIP
231 ogledov

Denisova soplesalka Martina: Teh vprašanj je veliko

Zvezde plešejo, Martina Plohl, Denis Porčič, Chorchyp Saša Despot
Tako se je njeno življenje spremenilo po končanem plesnem šovu Zvezde plešejo.

Martina Plohl, energična soplesalka Denisa Porčiča Chorchypa, je za Žurnal24 povedala, da se je njeno življenje po končanem šovu Zvezde plešejo spremenilo: "V pozitivnem smisli, seveda. Ljudje me prepoznavajo, ustavljajo, se slikajo ali želijo podpis. V največji meri so to otroci in mladi."

Martina pravi, da je na Facebooku in Instagramu dobila kar nekaj novih prijateljev, ki ne samo, da jo zdaj redno spremljajo, tudi pišejo ji: "Ogromno je lepih pohval in besed od vseh, ki so spremljali šov. Je pa tudi vedno več zanimanja za ples. Zvrstilo se je kar nekaj ponudb za plesne nastope z Denisom, za srečanja, presenečenja in rojstne dneve."

Pravi, da tako med šovom kot zdaj, ko je šova že konec, še vedno dobiva sporočila z zasebnimi vprašanji in kot pravi plesalka, je zanimanje za to kar veliko.

"Je pa sam šov prinesem ogromno lepih izkušenj in nepozabnih doživetij in dobrih prijateljev. Vsi smo se zelo povezali. Zagotovo pa lahko rečem, da je ples prav vsakemu zvezdniku zlezel pod kožo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.