Magazin > VIP
7633 ogledov

Donald Trump spet dokazal, da ni kavalir ...

Donald Trump Youtube
Ameriški predsednik ni ravno kavalir, še posebno, kadar dežuje.

Donald Trump je Melanio ponovno pustil na dežju,čeprav je v rokah držal ogromen črn dežnik. Ko sta v ponedeljek zapuščala Belo hišo in se s helikopterjem odpravila proti Floridi in Georgi, kjer je pustošil hurikan Michael, se je predsednik ustavil pred novinarji in pohvalil Melanio, kako dobro ji je šlo v nedavnem televizijskem intervjuju in v trenutku evforije ženo pustil na dežju. Ko sta kasneje korakala proti helikopterju, se še kar ni spomnil, da bi dežnik podelil s soprogo, ki se je nato stisnila k njemu, kar je prava redkost, da bi le prišla "iz dežja pod kap".

Melania Trump Odkrito o zakonu Svet Melania o Donaldovi nezvestobi

Donald je ženo pohvalil za intervju, ki ga je dala za televizijsko mrežo ABC in v katerem je spregovorila tudi o soprogovih domnevnih spolnih škandalih. Prav tako pa ni pozabil pripomniti, da je tudi sam kar dobro opravil.

 

 

Komentarjev 3
  • Marijan Hlastan 14:31 17.oktober 2018.

    sram vas naj bo zurlnalovci da tako grdo obsojate ameriskega predednika. Vi ste vsi novinarju na tem casopisu zaverovani sovraniki in trumpomrzci. Jaz na tej sliki ne vidim nekavalirja Trumpa, temvec kavalirja, saj on drzi deznik, Melanija se smeji, ker ...prikaži več je njen moz verjetno povedal nekaj optimisticnega in veselega. Vi zurlnalovci ste pa tako hudobni da boste kmalu ostali brez bralcev. Verjetno se nikoli niste slisali za besedo objektivnost

  • kapibara 10:13 17.oktober 2018.

    Matr je ful dežval, da je še celo dežnik moker.. kot otroci smo z veseljem skakali po dežju- lužah.. a ko si starejši pa ne smeš.. bebasti režimski cajtng..

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:17 17.oktober 2018.

    A.H.F., a krajše ne gre? Lahko recimo samo tri vrstice in ena fotka?

Sorodne novice