Magazin > VIP
1632 ogledov

Družina pokojnega zvezdnika toži kirurga

bill paxton Profimedias
Bill Paxton je dočakal le 61 let.

Zvezdnik filma Titanik, Bill Paxton, je umrl 25. februarja lani, 11 dni po operaciji na srcu. Njegova družina se je sedaj odločila za tožbo proti bolnišnici in kirurgu Aliju Khoynezhadu, in sicer zaradi "malomarnega in nepremišljenega zdravljenja“.

Kot piše v tožbi, je kirurg na Paxtonu izvedel "nepotrebno“ operacijo, pred tem pa mu ni razkril vseh možnih zapletov, ampak je poseg označil za "minimalno invazivnega“. Med operacijo pa je, tako piše v tožbi, prišlo do vsaj petih resnih zapletov, med drugim ga je zadela kap, zaradi katere je tudi umrl. Njegov zdravnik, ki je brez privoljenja uporabil tvegano metodo, s katero menda ni imel veliko izkušenj, naj bi po operaciji zapustil bolnišnico, ne da bi poskrbel za primerno nadaljnjo skrb za igralca. Poleg tega se ni vrnil v operacijsko sobo, ko so se pojavili zapleti, kar je povzročilo še dodatno škodo.

Družina od bolnišnice zahteva odškodnino v višini 25 tisoč dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.