Magazin > VIP
14 ogledov

Psihično stanje Bobbi Kristine vse slabše

Oprah Winfrey, Bobbi Kristina Youtube
Družina pokojne Whitney Houston se boji, da bi si Bobbi Kristina spet poskušala vzeti življenje.

Psihično stanje hčerke pokojne Whitney Houston, Bobbi Kristine, naj bi se tako poslabšalo, da se njena družina boji za njeno življenje. Bobbi naj bi med drugim izjavila, da bi bila rajši mrtva kot brez svoje matere. Za njeno stanje naj bi bil kriv intervju, ki ga je 19-letnica 11. marca dala Oprah Winfrey, pravijo viri.

"Oprah jih je prepričevala in prepričevala, čeprav je bilo vsem jasno, da Krissi še ni pripravljena. Nekako ji je uspelo prepričati Whitneyjino mamo, da bi bilo dobro, če bi Krissi spregovorila o svojih čustvih. Obljubila je, da bo z dekletom ravnala kot s svojo hčerko." Svoje besede Oprah ni držala, saj jo je podrobno izprašala o materini smrti, čeprav je vedela, da je Bobbi pod vplivom pomirjeval.

Da je mladenka še vedno globoko travmatizirana, bi morala Oprah kot izkušena voditeljica takoj prepoznati. Bobbijini odgovori so bili na trenutke namreč zelo bizarni. Med drugim je izjavila, da duh njene matere straši po hiši in prižiga ter ugaša luči. "Oprah ne bodo nikoli oprostili. Prepričani so, da je voditeljica Krissi izkoristila, da bi dvignila gledanost oddaje," je še izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.