Magazin > VIP
5656 ogledov

Ellen DeGeneres s šalo pretiravala, raztrgali so jo

Ellen Degeneres
Po mnenju mnogih je s to opazko šla predaleč.

Priljubljena voditeljica Ellen DeGeneres se je v ponedeljek po krajšem odmoru zaradi koronavirusa vrnila na male ekrane in s šalo na račun trenutne situacije dvignila veliko prahu.

"Ena stvar, ki sem se jo naučila iz karantene, je ta … Da je podobna zaporu. Večinoma zato, ker že deset dni nosim ista oblačila in ker so vsi okoli mene gej,“ je povedala, medtem ko je sedela v svoji 27 milijonov vredni vili v Kaliforniji. 

Šala ni bila dobro sprejeta, tudi zato ne, ker zaporniki zaradi prenatrpanosti zaporov in slabih higienskih razmer spadajo med najbolj ranljive skupine. "Na tisoče ljudi sedi v zaporu in brez mila in osnovne zaščite upa na najboljše,“ je nekdo zapisal na Twitterju, neki drugi komentator pa je dodal. "V dragi trenirki sedeti v vili pa res ni podobno razmeram v zaporu.“

Nekateri pa so voditeljičin humor pozdravili. "Tvoja oddaja me je nasmejala in vsaj za trenutek sem pozabila na finančne težave, ki jih je sprožila ta grozna situacija.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.