Magazin > VIP
28253 ogledov

Ena od najbolj slavnih siamskih dvojčic se je poročila

Siamski dvojčici independent.co.uk
Za zdravnike sta še vedno uganka.

Siamska dvojčica Abby Hensel, ki jo poznamo iz resničnostnega šova Abby & Brittany, se je leta 2021 na skrivaj poročila z vojaškim veteranom Joshem Bowlingom, piše Today. 

Dvojčici in Bowling živijo v Minnesoti, kjer poučujeta peti razred osnovne šole. Opravljen imata tudi vozniški izpit. Na poroki sta nosili čipkasto belo obleko, Josh, ki je v vojski opravljal delo medicinskega tehnika, pa je za to priložnost izbral belo srajco in sivo obleko, poroča Independent.

Siamski dvojčici | Avtor: independent.co.uk independent.co.uk

Dvojčici sta se rodili leta 1990 z redkim zdravstvenim stanjem, zaradi katerega imata ločene organe od pasu navzgor, črevesje, mehur in reproduktivne organe pa imata skupne. Njuna starša nista nikoli razmišljala o tem, da bi ju ločili, saj sta se bala, da posega ne bi preživeli.  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar lopov
    lopov 14:25 29.marec 2024.

    trojčej... vsi majo zadost. bolj zanimiva je žwnaka ki ima dve vagini eno za partnerja drugo za randije da ne vara parnerja saj ma dve.. 🙃😂🤣🤔🤣🤣🤣

  • 4krogci 13:58 29.marec 2024.

    Kaj pa če si po tadruga glava zazelela druzga tipa? pol sledi odvisno od dneva al kako? pa da ne govorimo kako bo tipu lustno ko useka PMS vsaka po svoje hahha