Magazin > VIP
44 ogledov

Fatalka leta je Nataša Dobelšek

Nataša Dobelšek
1/11
Mediaspeed/Katja Kodba
Bralci revije Eva so letos naziv najbolj fatalne Slovenke dodelili uspešni podjetnici Nataši Dobelšek.

Danes so na slavnostni prireditvi, ki jo je vodil znani slovenski komik Vid Valič, podelili naslov najbolj fatalne Slovenke, ki je tako postala že osma femme fatale po izboru bralcev revije Eva. Letos je krona najbolj fatalne pripadla uspešni podjetnici ter nekdanji manekenki in voditeljici Nataši Dobelšek, ki je za nagrado prejela svoj portret slikarja Jureta Cekute.

Lepotica je po prejemu naziva povedala, da niti slučajno ni pričakovala zmage in da bi si jo zaslužila vsaka od kandidatk, posvetila pa jo je vsem, ki so glasovali zanjo. Sama ni oddala nobene glasovnice, so jih pa, kot nam je zaupala, zanjo poslali njen partner, družina ter prijatelji.

Poleg Nataše so bile v igri za laskavi naziv tudi pevke Natalija Verboten, Vesna Zornik, Maša Medik, Hannah Mancini, Katarina Habe in Maja Keuc, mojstrica obrazne joge, nutricistka in pisateljica Savina A. Ritter ter televizijski voditeljici Ana Tavčar in Lucija Gubenšek.

Natalija ni bila prav nič razočarana, da ni bila razglašena za zmagovalko, saj ji je "pomembno, da sem fatalka za svojega sina in moža". Fatalna ženska pa je zanjo njena tašča, "ker je res močna ženska, ki je veliko doživela in mi ogromno pomaga pri vzgoji sina". Za Alenko Gotar pa je fatalna čisto vsaka ženska, ki je uresničila svoje sanje, ne glede na to, ali je mama ali kaj drugega. "Zdi se mi, da so vse, ki so bile danes na odru, to uresničile," je še dodala.

Navdih za letošnji šov so bile zvezde iz zlatih hollywoodskih časov, kot so Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Grace Kelly, Brigitte Bardot ter druge lepotice. Tudi pevka in manekenka Sanja Grohar, nekdanja femme fatale, si kot neko tipično fatalko predstavlja ravno Marilyn Monroe. Drugače pa zanjo fatalna ženska "ni samo lepa, ampak dejansko izžareva nekaj. Ko vstopi v sobo, se obrne pol sobe in ljudem zastane dih." O letošnjih kandidatkah pa je povedala: "Na odru je bilo veliko uspešnih, močnih žensk in mislim, da če so se bralke in bralci tako odločili, so se prav gotovo z razlogom." Natašo je označila za zelo lepo žensko, ki je prestala hudo operacijo, tako da je bila po njenem mnenju lahko vzor tistim, ki so prestali isto situacijo kot ona.

Naziv največje fatalke so v preteklosti nosile že igralka Tanja Ribič, nekdanja miss Slovenije Živa Vadnov, Sanja Grohar, igralka Nina Ivanič, voditeljica Bernarda Žarn, balerina Jerneja P. Zhembrovskyy, lani pa je fatalka leta postala mlada plesalka Nika Kljun.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.