Magazin > VIP
22 ogledov

Finale Oprah šova

Poslovila se je s solzami v očeh. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Oprah Winfrey se je s solzami v očeh poslovila od svoje pogovorne oddaje The Oprah Winfrey show, s katero je svoje oboževalce razveseljevala kar 25 let.

Kraljica pogovornih oddaj Oprah Winfrey je po četrt stoletja v etru izpeljala svojo zadnjo oddajo The Oprah Winfrey show z Mario Shriver, Tylerjem Perryjem in Cicely Tyson v občinstvu.

V nasprotju z dvema prejšnjima oddajama, v katerih so nastopili številni hollywoodski zvezdniki, je zadnjo epizodo šova namenila svojim oboževalcem, ki so jo zvesto spremljali 25 let. Tako v poslovilno oddajo ni povabila nobenih zvezdniških imen, govorila je le sama. "Bila je skoraj pesem njenim oboževalcem. Govorila je o bojih, skozi katere je morala, da je prišla, do koder je, in koliko ji pomeni naša podpora," je povedala Paola Hernandez iz občinstva. "V določenem trenutku je govorila o notranji energiji in kako se ta prenaša v vsakdanje življenje, gledala pa je naravnost vame. Bilo je čudovito." Oprah se je v oddaji med drugim zahvalila režiserju Perryju, da je prišel v njeno oddajo razpravljat o svojih izkušnjah z nadlegovanjem, poljubila in objela je dolgoletnega partnerja Stedmana Grahama ter se sprehodila skozi hodnike studiev Harpo.

Oprah je novembra 2009 sporočila, da bo po 25 letih prenehala s snemanjem priljubljene pogovorne oddaje. Milijarderka se bo zdaj posvetila svoji kabelski televiziji OWN – Oprah Winfrey Network, ki je z oddajanjem začela januarja letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.