Magazin > VIP
1824 ogledov

Finalist šova The Biggest Loser o nejevolji: “Na to nimam vpliva”

FERID TALUNDŽIĆ, biggest loser Planet TV
Ferid bo v finalu imel prednost.

Zvečer bomo dobili zmagovalca tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija. V finale so se uvrstili Ferid Talundžić, Cristian Baranašič in Gaja Rozman

Cristian je ob vstopu v šov tehtal 144,2 kilograma, Gaja 137,6 kilograma, Ferid pa 129,2 kilograma.

Cristian Baranašič | Avtor: Planet TV Planet TV

Dobro sem, je pa težko. Vsi na polno treniramo. Ni hrane, zelo majhen je tudi vnos tekočine. Trening, trening. Šteje vsak gram,” je za naš portal povedal Cristian, ki bo v današnji finale vstopil poln optimizma, četudi se njemu in drugim zdi malce nepošteno, da bodo Feridu odšteli še dodatne tri kilograme. To nagrado si je prislužil na izzivu. “Nisem se pritožil. Igra je igra,” pravi Cristian.

“Na to nimam vpliva, ta pravila je postavila produkcija. Se pa ne zanašam na ta bonus, pride pa seveda prav. Dajem vse od sebe,” pa je nejevoljo pokomentiral Ferid in še razkril, da komaj čaka, da se zjutraj stehtajo: ”Sem v redu, je pa naporno. Stradamo, ne pijemo dovolj vode. Težko je. Oboževalci menijo, da imam dobre možnosti. Pravijo, da se mi hujšanje najbolj pozna, da sem se posušil.”

gaja rozman | Avtor: Planet TV Planet TV

Gaje nam ni uspelo priklicati.

Komentarjev 2
  • mihatirs 08:59 10.maj 2019.

    šova niti ne spremljam , ampak debilno do amena od produkcije da ima nekdo fiktivne kilograme v minus v FINALNI ODDAJI!...debilizem!!