Magazin > VIP
72693 ogledov

Foto: Takšna družina so bili nekoč Dončići

luka dončić
1/4
Epa
Luka, Mirjam in Saša, ko so bili še družina ...

Na tej fotografiji, ki je bila posneta leta 2007, je bil Luka Dončić star osem let in se je takole stiskal ob očeta Saša in mamo Mirjam, ki sta bila takrat še par. Kako je trojica videti enajst let kasneje, pa si poglejte v galeriji. Nam se zdi, da za Mirjam Poterbin čas sploh ne obstaja, se strinjate?

Kot je znano, si Luka z očetom ni blizu. Odnos se je ohladil, ko je skrbništvo nad sinom dobila mama Mirijam. Saša si je po ločitvi ustvaril novo družino. S partnerko Nikolino ima hčerko Tijano.

Saša Dončić Magazin Saša Dončić o izjavi bivše žene: "Na tak nivo se jaz ne bom spuščal"

Luka Dončić | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 10
  • dracula 07:35 20.januar 2019.

    Mislm res ste podn od podna. Da si prov izmišljujete ene brezvezne prispevke sestavljene iz nenovic (non-news), k nimate česa napisat in potem to podlo izrabte za svojo levičarsko propagando, oziroma si celo upam trditi, da je feministična propaganda njihov ...prikaži več primarni namen. Pravite da z očetom nimata stikov od ločitve? Je mogoče komu kapnl da bi pa mogoče mela lahko njegova zlata mamica kej prste vmes pr temu? Aja sej res , to je nemogoče, ker to se pa res nikjer nikol še ni zgodil. Nehite s tem

  • dracula 06:49 20.januar 2019.

    In kaj je sploh poanta tega članka? Kaj da ona ful dobr zgleda on pa ne al kaj? Aja sej res. Moški = zlo, ženske = dobro. Kao lejte jo kako močna je , in kako lepo je vzgojila sina. ...prikaži več A ni zanimiv kako zadne cajte že vsak tretjerazredni članek, vsebuje raznorazne feministične konotacije. Ja sej ni nč čudnga da je Saša osivel, če pa ni mel stika z sinom. Vsak oče bi. Poleg tega bi lahko napisal tut kej o njenih ''aktivnostih'', če se že greste enakost spolov ane ANA H. FETIH. Zihr te Soros plačuje.

  • titty 18:40 18.januar 2019.

    Lepi so.

Sorodne novice