Magazin > VIP
50 ogledov

Gerard Butler je pri seksu čista enajstica

Gerard Butler, Brandi Glanville Juan Rico/Fame Pictures
Zvezda resničnostnega šova Gospodinje z Beverly Hillsa Brandi Glanville je igralca pohvalila kot vrhunskega ljubimca.

"Gospodinja z Beverly Hillsa" in nekdanja žena igralca Eddieja Cibriana Brandi Glanville je pohvalila posteljne spretnosti škotskega igralca Gerarda Butlerja, ki naj bi jih preverila lani, ko si je parček po njenih besedah privoščil "teden dni zabave". Svetlolasa lepotička je namreč hollywoodskega zapeljivca na lestvici od ena do deset ocenila s čisto enajstico.

Kako bi enega najbolj zaželenih hollywoodskih samcev sicer ocenile druge zvezdnice, s katerimi so ga povezovali, med drugim igralki Cameron Diaz in Jennifer Aniston ter manekenka Sarah Carroll, ni znano, igralec pa pravi, da si nekoč želi trajne zveze. "Želim se umiriti in deliti življenje z nekom, vendar se bo to zgodilo, ko pride pravi čas," je prepričan igralec, ki je še dodal: "Stvari pri meni nikoli ne izpadejo tako, kot jih načrtujem. Ko se iz nekega razloga odločim, da nočem biti v zvezi, se po navadi zgodi ravno nasprotno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.