Magazin > VIP
15093 ogledov

Glasba ni dovolj: Člani naše najbolj priljubljene skupine med krizo v službo

Čuki Instagram
Zavihali rokave in se znašli tudi brez nastopov …

Čeprav so Čuki eden naših najpopularnejših bendov, ki zabavajo stare, mlade in vse vmes, so njihovi člani v času korona krize, ko nekaj časa nastopov sploh ni bilo, sedaj pa jih je zelo malo, poiskali drugo zaposlitev. 

Jernej Tozon se je kot vzgojitelj predšolskih otrok vrnil v vrtec, kjer je služboval že prej, Miha Novak pa si je našel službo v Avstriji, kamor se iz Maribora vsak dan vozi. Dela kot dostavljavec paketov. Tozon je zaposlen že od lanskega septembra, Miha pa je priložnost na tem delavnem mestu dobil letos. 

Nove priložnosti za delo pa so si našli tudi nekateri drugi pevci, ki dodaten denar služijo s spletnim oglaševanjem na svojih družbenih omrežjih ali pa so ustanovili lastne blagovne znamke. Med njimi so Rebeka Dremelj, Špela Grošelj, Manca Špik, Natalija Verboten, Helena Blagne, Gaja Prestor, Tanja Žagar in drugi. 

Komentarjev 5
  • Pepe007 07:35 27.september 2021.

    Gotovo je že 2 desetletji od tega, kar sem poslušal na radiu intervju z enim glasbenikom. Dejal je, da bi on prav rad živel od glasbe, vendar je založnik prejšnji mesec prodal manj kot njegovih 10 CD-jev in ne gre. ...prikaži več Marsikdo od nas bi rad živel od hobija, pa to pač ne gre. Glasbeniki niso nobena posebna izjema.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:03 26.september 2021.

    No ja za Cuke pa res ne moremo reči da so kulturniki!???

  • jakec1575 13:25 26.september 2021.

    Jansi in ekipi se hebe za kulturo. Psihopatov kultura ne zanima. Tudi zato pkp zakoni glasbenikom niso pomagali. Itak jih pa ze od osamosvojitve ropajo radijski mogotci in pobiralci pravic ala california gorenjski cepec.

Sorodne novice