Magazin > VIP
21 ogledov

Halle Berry poklicala policijo zaradi vsiljivca na domu

Halle Berry Flynet/JLP
Halle Berry je konec tedna doživela neljubo presenečenje, ko je na svojem dvorišču zagledala neznanega vsiljivca. Na pomoč je poklicala policijo.

Halle Berry je imela v soboto neljubi obisk neznanega vsiljivca, ki se je pojavil na njenem domu v Los Angelesu. Neznanec je prek ograje splezal na njeno posest ter se potikal po dvorišču. Igralka ga je opazila in na pomoč poklicala losangeleško policijo. Medtem je nekaj ljudi, ki so bili z njo doma, hitro odšlo ven, da bi se soočili z neznancem, vendar je temu že prej uspelo zbežati. Je šlo za paparaca ali norega zalezovalca? Policija zadevo trenutno še raziskuje.

Halle pa ni edina zvezdnica, ki se je morala spopasti z nezaželenim obiskovalcem. Pred kratkim je morala policijo poklicati tudi Paris Hilton. Domnevnega zalezovalca je zasačila med opazovanjem svoje hiše na plaži v Malibuju. Drugi Parisin zalezovalec Nathan Lee Parada pa je bil spomladi obsojen na dve leti zapora zaradi poskusa vloma. Bogato dedinjo je nameraval oropati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.