Magazin > VIP
5312 ogledov

Harry in Meghan: Spor, ki mu je odprl oči

meghan markle, princ harry
Vedel je, da jo bo izgubil, če se ne bo odločil za terapijo.

Vojvoda Sussexa je v dokumentarni seriji The Me You Can't See z Oprah Winfrey, v kateri razpravljajo o duševnem zdravju, iskreno spregovoril o trenutku, ko je spoznal, da potrebuje pomoč. Kot je povedal, je obiskoval zdravnike, terapevte in alternativne terapevte, a na koncu je bila Meghan tista, ki mu je odprla oči. "Vedel sem, da bom izgubil žensko, s katero se vidim do konca življenja, če ne bom šel na terapijo in se pozdravil,“ je povedal in dodal, da se je vse začelo s sporom. "Ko je v odgovoru na spor, ki sva ga imela, rekla: 'Mislim, da potrebuješ pomoč.' V tem sporu sem se nevede prelevil v 12-letnega Harryja. To je med drugo uro terapije rekel tudi terapevt.“

"Sram me je bilo in branil sem se. 'Kako si drzneš? Praviš mi otrok.' In ona mi je odvrnila: 'Ne, nisem rekla, da si otrok. Izrazila sem sočutje za vse, kar se ti je v otroštvu zgodilo. Tega nisi predelal. O tem nisi smel govoriti in sedaj je vse to nenadoma spet privrelo na dan kot neke vrsta projekcije.'“ se Harry še spominja spora z Meghan, s katero sta pred dnevi praznovala tretjo obletnico poroke.

"To je bil začetek moje učne poti. Spoznal sem, da sem znotraj te družine in institucije živel v mehurčku in da sem bil na neki način ujet v neki proces in miselnost,“ je bil odkrit vojvoda, ki terapijo obiskuje že štiri leta. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.