Magazin > VIP
26 ogledov

Hčerka Halle Berry v nevarnosti?

Halle Berry Žurnal24 main
Halle Berry je na sodišču obtožila nekdanjega partnerja Gabriela Aubryja, da spravlja njuno hčerko v nevarnost.

Grenka bitka za skrbništvo triletne hčerkice Nahle nekdanjih partnerjev Halle Berry in Gabriela Aubryja se nadaljuje. Hallein odvetnik je na zaslišanju pred dvema dnevoma predstavil dolg dokument, v katerem trdi, da Gabriel krši dogovor o skrbništvu. Dokumenti s sodišča naj bi tako podrobno opisovali negotovost Halle glede starševskih sposobnosti nekdanjega partnerja in očeta male Nahle, vključno s podrobnim opisom dogodka, ko naj bi zanemaril Nahlo ter jo spravil v nevarnost.

Oskarjevka, ki se je razšla z Gabrielom aprila lani, je zaprosila sodnika, naj odredi, da je Gabriel kršil njun dogovor o skrbništvu. Vendar je, glede na to, da le-ta ni bil prisoten na sodišču, sodnik določil poznejši datum za zaslišanje.

To pa ni bilo prvič, da je Halle spodbijala Gabrielove starševske sposobnosti. Že januarja je namreč na račun tega zahtevala polno skrbništvo nad hčerko. Maneken ji je vrnil udarec tako, da jo je oklical za "neodgovorno".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.