Magazin > VIP
25 ogledov

Hekerji objavili skrivna imena zvezdnikov

Sarah Michelle Gellar
1/11
Mandatory Byline: Juan Rico/Fame Pictures
Hekerji so s strežnikov filmskega studia Sony Pictures pokradli zaupne datoteke in jih objavili. Med drugim so v javnost prišli tudi vzdevki, ki jih zvezdniki uporabljajo pri raznih rezervacijah.

Sony Pictures se že več tednov bori s hekerji, ki so vdrli v njihov računalniški sistem in pokradli zaupne dokumente, elektronske naslove in telefonske številke producentov, režiserjev in zvezdnikov ter tudi filme.

V javnost so sedaj prišli tudi vzdevki, ki jih zvezdniki uporabljajo pri raznih rezervacijah, med drugim tudi za najem avtomobilov in hotelskih sob. Kakšne vzdevke so si zbrali, lahko preberete v galeriji.

Ozadje teh kraj ni povsem jasno. Po najnovejših informacijah naj bi studio pred napadom izsiljevali, špekulira pa se tudi, da je hekerje, ki delujejo pod imenom Guardians of Peace, najela Severna Koreja, ki je zgrožena nad filmom Intervju, v katerem se norčujejo iz njihovega voditelja Kim Džong Una. Severna Koreja je svojo vpletenost zanikala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.