Magazin > VIP
2814 ogledov

Helena Blagne Ladu Bizovičarju zaprla usta

Helena Blagne, Lado Bizovičar Voyo
Pevka je presenetila jezičnega voditelja Lada Bizovičarja in ga s komentarjem pustila brez besed.

Helena Blagne je bila gostja v oddaji Avto karaoke, ki jo vodi Lado Bizovičar. Ko jo je vprašal, če je kdaj razmišljala o tetovaži, mu je ta povedala, da ja in da si že dolgo časa želi vtetovirati znak kamasutre. "Veš, kako je lep!“ je povedala Helena, Lado pa jo je vprašal, če je imela v mislih katero od poz.

"Kakšne poze! Tebe že vleče na poze ...“ mu je rekla Helena, Lado pa se ji je opravičil in jo vprašal, kakšen pomen ima ta tetovaža: "Pa saj veš, kakšen pomen ima! Nehaj! Samo za jezik me vlečeš!“ Lado se je na njeno izjavo branil, češ da je ne vleče za jezik in se iz zagate skušal izvleči z besedami:"Nekdo, ki hoče tatu kamasutre je ponavadi človek, ki vleče ...“ Helena pa ga je prekinila: "Tam, kjer je treba!“

Prav te besede so Lada presenetile in v trenutku se je začel smejati in za trenutek utihnil. Dodal je, da je stavek zaključiti, češ da ljudje, ki si želijo takšne tetovaže iz drugih ljudi 'vlečejo seksualno energijo'.

Komentarjev 4
  • Janez_53 17:47 20.junij 2017.

    praufo, si ti tudi njen bivši sošolec? Glede na tvoje obvladovanje slovenskega jezika si obsedel tam nekje v tretjem razredu, sedaj te pa fovšija daje, ker so sošolci imeli pozneje priložnost, ti pa pač ne!

  • patron 16:56 20.junij 2017.

    se strinjam, sam bebavi zaman tudi nič boljši, en prevarant,fulirant, kurbir, na dolenjskem je tut ena taka pra...., sam ta se goni po šovih, hvalabogu, vsaj ni treba poslušat njenega grlenega kruljenja....

  • kapibara 14:03 20.junij 2017.

    Daj probaj, malo olepševano, še enkrat napisat :-)