Magazin > VIP
2005 ogledov

Hollywoodska zaročna zabava naše misice in čokoladnega magnata

Anjeza Barbatovci
1/6
Osebni arhiv
Miss Earth Slovenije 2012 Anjeza Barbatovci in direktor ene največjih čokoladnic pri nas sta svojo zaroko obeležila s sanjsko zabavo v Opatiji.

V slogu hollywoodskih zvezdnikov sta si nepozabno zaročno zabavo privoščila tudi naša lepotica Anjeza Barbatovci in njen srčni izbranec Luka Fojkar. Sanjski morski ambient Vile Ariston v Opatiji, gostje v belem in dih jemajoča bodoča nevesta Anjeza so izgledali kot iz filma. 

"Za zaročno zabavo sva se odločila, ker se bova poročila januarja nekje na toplem. Zaroko sva ob lepem vremenu želela proslaviti s prijatelji, saj veva, da januarja to na tako lepi lokaciji kot je Opatija ne bo mogoče. Praznovali smo v Vili Ariston, povabila sva samo najožji krog družine in prijateljev. Pomagale so nama moje sestre in direktorica vile, ki so vse skupaj organizirali. Energija je bila super in zabava je trajala dolgo v noč, saj je po odlični večerji sledil še cocktail party," je izdala Anjeza.

Kakšna bo šele poroka, če je že zaročna zabava na tako visokem nivoju, smo vprašali bodočo nevesto: "Poroka bo skromna, saj želiva biti sama s pričami nekje na plaži in brez skrbi (odločava se med Maldivi in Sejšeli)."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.