Magazin > VIP
8949 ogledov

Voditeljica prepir s Ksenijo Kranjec v glavni vlogi gledala z odprtimi usti

ksenija kranjec Voyo
Dekletoma je počil film.

olivera | Avtor: voyo.si voyo.si
Med snemanjem zaključne oddaje hrvaške različice ljubezenskega šova Sanjski moški je počilo. V lase sta si skočili Ksenija Kranjec in Olivera. Tema prepira - katera je bolj obupana ...

Ksenija je sicer precej neslavno izpadla. Toni jo je še pred ceremonijo vrtnic postavil pred vrata. Več o tem TUKAJ

Ksenija je povedala, da ostala dekleta o Oliveri niso našla lepih besed, da pa si je ob prihodu v šov o njej želela sama ustvariti sliko. "Zdaj se ne marava," je povedala naša starleta. 

Olivera je očitno pokritizirala Ksenijono delo na erotični strani OnlyFans. "Smešno, da dekle, ki se dobiva s 70-letniki, govori o OnlyFans. Mene se nihče ne dotika," je dejala Ksenija in dodala, da je te informacije dobila od Oliverinih prijateljic, med drugim od Marie. "Maria, kaj si meni rekla? Da se druži s tabo, da bi preko tebe prišla do nogometašev." Olivera se je branila, da je nogometaše spoznavala, še preden je spoznala Mario, in Ksenijo obtožila, da je Mario prosila, naj deli njen profil, da bi dobila več sledilcev. Ksenija je to priznala. "Imam 100 tisoč sledilcev. Res misliš, da potrebujem Mario, da bi našla ..." je stavek začela Olivera, nato pa jo je Ksenija prekinila: "Če bi si jih tudi jaz kupovala, bi jih imela 200 tisoč." "Slačiš se in jih nimaš niti 4000," ji ni ostala dolžna Hrvatica. 

Voditeljica oddaje je dvojico le nemo gledala ...

Komentarjev 1
  • Ender3 16:55 10.februar 2023.

    Spet ta avtor, kaj ga ne morejo razrešiti pisanja takšnih prispevkov.