Magazin > VIP
65 ogledov

Hrvatič zaljubljen v 19-letno lepotico

Rajko in Daša naj bi bila srečno zaljubljena. (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Podjetnik Rajko Hrvatič ima novo dekle – 19-letno Dašo Podržaj, miss Hawaiian Tropic 2009.

Hrvatiča smo za komentar zaprosili tudi mi, a novice ni želel komentirati.

Lastnik licence izbora Miss Hawaiian Tropic, podjetnik Rajko Hrvatič, je zaljubljen v 19-letno Dašo Podržaj, piše Story. Ljubezen naj bi vzklila po tem, ko je Daša krono predala svoji naslednici Tjaši Sidar. "Nemogoče je skriti, da je Daša dekle, ki mu močno ustreza. Njegova pozornost se vidi na vsakem koraku, tudi v tem, da svoje zveze z Dašo nikoli ni skrival," je za zgoraj omenjeno revijo povedala Dašina prijateljica.

 

Daša, študentka turistične mediacije v Portorožu, je krono miss Hawaiian Tropic prejela po škandalu. Najprej so namreč okronali Nermino Sijamhodžić, a ji naslov nato odvzeli, ker naj bi kršila pogodbo. Nermina pa je takrat ekskluzivno za zurnal24.si povedala, da je krono v bistvu vrnila sama. "Moje obveznosti so bile, da se pojavljam na dogodkih ter predstavljam naziv in samo sebe. To ni problem. Čim pa so se začela pojavljati zasebna kopanja in zasebne večerjice, sem rekla: 'Stop, dovolj je'," nam je takrat razložila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.