Magazin > VIP
10787 ogledov

Igralca našli mrtvega na njegovem domu

Kristoff St. John Profimedias
Reševalci mu niso mogli več pomagati.

V 53. letu starosti je umrl ameriški igralec Kristoff St. John, najbolj znan po vlogi v ameriški žajfnici Mladi in nemirni. Za vlogo Neila Wintersa, ki jo je igral kar 25 let, je prejel več nagrad.

Igralca so našli mrtvega na njegovem domu, po tem, ko so ga obiskali prijatelji, da bi preverili, ali je z njim vse v redu. Po prihodu so reševalci lahko le še potrdili igralčevo smrt. 

Za zdaj ni znano, kaj je vzrok smrti, potrdili so le, da niso našli znakov kaznivega dejanja, poroča TMZ. Omenjeni portal še navaja, da naj bi po besedah enega od reševalcev posredi bil alkohol. 

Igralca je pred petimi leti doletela tragedija, ko si je življenje vzel njegov najstarejši sin. Sin je bil na zdravljenju v eni od psihiatričnih ustanov zaradi težav z duševnim zdravjem. Z nekdanjo ženo sta za sinovo smrt krivila pristojne v omenjeni ustanovi in se podala v tožbo. Pred dvema letoma je na zdravljenje zaradi duševnih težav odšel tudi igralec, po tem, ko je grozil, da si bo vzel življenje. 

Po sinovi smrti sta z nekdanjo ženo ustanovila fundacijo El Saber es Poder (Znanje je moč), ki deluje na področju skrbi za duševno zdravje.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.