Magazin > VIP
72 ogledov

Igralka nenadoma ljubi ženske

Maria Bello FameFlynet
Maria Bello se je odrekla moškim.

Maria Bello velja za eno izmed najlepših žensk Hollywooda. Od svojega največjega filmskega hita dalje (Dobre mrhe) buri domišljijo moških po vsem svetu. Med drugim je bila v zvezi s postavnim igralcem Viggom Mortensenom, zadnja leta pa je živela s producentom Danom McDermottom, s katerim ima sina.

Maria pa je zdaj v kolumni razkrila, da se je zaljubila v svojo najboljšo prijateljico Clare Munn. "Ne gre za ljubezen na prvi pogled. Svoja čustva sem si morala najprej razložiti,“ je zapisala 46-letnica in dodala, da je ob pogledu na skupno fotografijo opazila, da do Clare čuti več kot le prijateljstvo. "Skupaj sva bili videti tako srečni. Takrat se mi je posvetilo, da je med nama več kot le prijateljstvo.“

Maria je tudi izdala, da ni vedela, kako naj novico sporoči sinu. Ta je vest dobro sprejel. "Mama, ljubezen je ljubezen,“ naj bi ji dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.