Magazin > VIP
26215 ogledov

Igralko našli mrtvo, roke je imela zvezane za hrbtom

policijski avto Trinidad Profimedia
Igralko so našli mrtvo v njenem domu. Po prvih podatkih naj bi bila žrtev roparjev, vzrok smrti še ni znan.

Britansko igralko Viscello Richards, znano kot Vikki Richards, so našli mrtvo v njenem karibskem domu. Stara je bila 79 let. 

Prijateljica se je v sredo odpravila k Viscelli na obisk, da bi videla, če je vse v redu, potem ko ni bilo od torka zvečer od nje nobenega glasu. Ko je prišla do hiše, je bila ograja zaprta, vendar so bila vhodna vrata odprta. Na klice se Viscella ni odzivala, zato je prijateljica vstopila in se razgledala. 

Med razgledovanjem je v spalnici naletela na mrtvo Viscello, ki je imela na hrbtu zvezane roke. Hiša je bila razdejana. Predstavnik trinidadske policije je povedal, da so bili po hiši predmeti razmetani, kot da bi nekdo nekaj iskal. "Območje smo zaprli, preiskava njene smrti poteka," je še povedala policija. Upajo, da bo obdukcija dala odgovore glede njene smrti. 

Vikki Richards je postala znana po svoji vlogi v filmu Črni kačji strup leta 1973. Igrala je tudi v filmu The Love Factor leta 1969 in v Onedinovi liniji leta 1971, poroča Express.

Sorodniki so povedali, da so se pri igralki pojavili prvi znaki demence, zato so iskali nekoga, ki bi z njo živel. 

Eden od sosedov je dejal: "Bila je čudovita dama, topla oseba, zavzeta, temeljita. Živela je sama. Čutili smo, da potrebuje nekoga v hiši z njo, vendar v situaciji, kot je ta, ko so ljudje ugotovili, da živi sama ... je morda bila lahka tarča," poroča OK!.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.