Magazin > VIP
14478 ogledov

Ilkin Beni razkril: To je razlog za razpad ljubezni

Ilka Štuhec Profimedia
Njen bivši je razvezal jezik ...

Konec lanskega leta se je razvedelo, da je naša vrhunska smučarka Ilka Štuhec (29) spet samska. Z deset let starejšim Benijem Mattijem, vodjo tekmovalnega oddelka švicarskega podjetja Stöckli, sta bila par od leta 2017. 

Ilka in Beni o svoje zvezi nikoli nista javno govorila, je pa slednji za švicarski tabloid Blick razkril, kaj je botrovalo koncu njune zveze, kot poroča Ekipa 24. "Še vedno se zelo dobro razumeva, toda glede na to, da si Ilka ni mogla predstavljati, da bi se preselila v Švico, jaz pa nisem imel nobenega namena, da bi se preselil v Slovenijo, sva skupaj ugotovila, da taka ljubezen na dolgi rok ne bo mogoča. Zato sva se sporazumno razšla," je povedal Matti. 

Komentarjev 2
  • Snežinko 07:03 18.februar 2020.

    Ja, ja... najprej denar, potem vse ostalo, kajne Ilka? Če bi bila ljubezen res prava (z obeh strani) bi že našla neko rešitev. Tako pa je za oba na prvem mestu denar. Sploh je Ilkin enkratni uspeh takrat (leta nazaj) ...prikaži več pripisati izključno poškodbam vseh glavnih "igralk" tistega leta, drugače ona nikoli ne bi dobila kristalnega globusa. Ni material za to.

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 10:53 17.februar 2020.

    je pa ta bivši kriv, da je razdrla zmagovalno ekipo in danes je daleč zadaj.........kdo normalen gre in odpusti celo ekipo po sezoni, ko postane svetovni prvak v smuko........e Ilka denar ni vse

Sorodne novice