Magazin > VIP
6429 ogledov

Indira Ekić ogorčena: Če bi jo sledilka to vprašala na kavi, bi takoj 'spokala domov'

indira ekić Instagram
Indiri dvignilo pokrov.

Indiro Ekić je Slovenija spoznala v prvi sezoni šova The Biggest Loser, v katerem se je kot edina ženska prebila v finale. Zmagala ni, a iz svojega nastopa v šovu je iztržila več kot ostali. Med oddajo se je zaljubila v svojega trenerja Matica, s katerim je tudi zaročena, postala pa je tudi znana vplivnica, ki se lahko pohvali z lastno linijo ličil.

Na Instagramu Indiri sledi skoraj 74 tisoč oseb in mnogi komaj čakajo, da lahko lepotički postavijo kakšno vprašanje, za katera si rada vzame čas. Eno od njih pa ji je dvignilo pokrov. Sledilka jo je namreč vprašala, koliko tehta. "Če bi me na kavi vprašala, koliko imam kg, bi kar hitro spokala domov in ne bi nikoli več zapravljala svojega dragocenega časa s tabo na kavi. Toliko zanimivih tem na tem svetu in tebe zanima, koliko tehtam? Še mene ne zanima, koliko tehtam. Prazna baterija na tehtnici, žal te bom morala pustiti brez odgovora," je bila jasna Indira, ki je morala zaradi svojih kilogramov po šovu Super par, v katerem je nastopila z Maticem, celo braniti svojega zaročenca.

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:02 14.september 2023.

    Je vprašanje umestno ali ne? Influenserke se tako in drugače razgaljajo na družbenih omrežjih, omenjena je v oddaji v kateri je nastopala s svojim partnerjem povedala koliko ima kg, zato res ne vem zakaj se nad vprašanjem sedaj razburja.

  • dd 17:11 13.september 2023.

    Ne razumem, kako iz tega navadnega vprašanja, Indira začne kar žaliti in napadati nazaj.

  • burekburek 12:06 13.september 2023.

    Ekićko obdelal bi tudi jaz :)